00386 (0)51 830 381

Storitve

Ena izmed glavnih prednosti 3D modeliranja je, da vaše ideje in vizije lažje predstavite opazovalcu. Ta si objekt lahko na zaslonu ogleda z vseh strani. S pomočjo 3D tiskalnika pa lahko model prime v roke. 3D storitve so lahko v veliko pomoč podjetnikom, ki imajo ideje in želijo te ideje predstaviti drugim. Storitve so lahko v pomoč tudi arhitektom, računalničarjem, 3D tiskarjem in vsem, ki želijo svoje ideje videti v otipljivi obliki.

3D modeliranje za 3D tisk

3D modeliranje za 3D tiskalnike zahteva tehnično obdelavo obdelovanca, da pri tiskanju ne prihaja do napak. Po potrebi lahko v okviru storitve zagotovim tudi uskladitev s 3D tiskarno, tako da končni izdelek popolnoma zadosti vsem vašim pričakovanjem.

3D vizualizacija predmetov, izdelkov, objektov (hiše)

3D vizualizacija prinaša posebno revolucijo, saj omogoča izjemno realno poustvarjanje določene ideje ali načrta v 3D obliki. Na ta način si lahko kateri koli predmet realno predstavljate in ga po potrebi tudi prilagodite oziroma spremenite. Pri 3D vizualizaciji poskrbim za skrbno izbiro barv in materialov, tako da je slika kar najbolj realistična. Tak model lahko uporabite za razne grafične prikaze.

3D objekti za 3D igre

Za modeliranje 3D objektov za 3D igre uporabljam izbrane tehnike, da je končni rezultat popolnoma prilagojen izbranemu mediju. Posebno pozornost namenjam ustvarjanju prave teksture, barv in robov, ki olajšajo delovanje video igre. Pri modeliranju sem izjemno natančen in pozoren na vse podrobnosti, ki so dodelane in prilagojene vsem zahtevam naročnika.

3D animacija

3D animacija oživi vaš izdelek. Modelu je dodano gibanje, ki izdelek prikaže v njegovi največji veličini. Tehnika je primerna tudi za izdelovanje 3D reklam, predstavitev podjetja in izdelavo drugih promocijskih gradiv, s katerimi boste izstopili iz množice in navdušili.

Tečaj 3D modeliranja

Ponujam skupinski ali individualni tečaj 3D modeliranja. Tematiko in nivo, prilagodim vsakemu posamezniku, saj lahko udeleženca naučim osnov, z veseljem pa posameznike z že obstoječim znanjem naučim tudi naprednejših tehnik 3D modeliranja. Tečaj temelji na praktičnem prikazu modelirnih tehnik. Tečaj lahko poteka na kateri koli lokaciji po Sloveniji.